NetLock

Támogató központ

Szerződés aláírása az Ügyfél által

Utoljára frissítve: Dec 03, 2017 07:51PM CET
A szolgáltatási szerződés aláírására és NETLOCK-hoz való eljuttatására az alábbi lehetőségek állnak az Ügyfelek rendelkezésére.
  1. Amennyiben az igényelt tanúsítvány kibocsátásához szükséges személyazonosítás a NETLOCK Ügyfélszolgálatán vagy MobilRA szolgálatatásunk keretében történik, az aláírt, eredeti szolgáltatási szerződést, kérjük, adja át munkatársunknak.
  2. Amennyiben az igényelt tanúsítvány kibocsátásához szükséges személyazonosítást közjegyző végzi, az közjegyzői okiratba foglalt szerződést, kérjük, eredetiben küldje el a 1439 Budapest, Pf.: 663. címre.
  3. Amennyiben a szolgáltatási szerződést elektronikus aláírással hitelesíti, kérjük azt az igenylesek@netlock.hu címre küldje el.
  4. Amennyiben az igényelt tanúsítvány kibocsátásához nem szükséges személyes jelenléttel vagy azzal egyenértékű módon végzett személyazonosítás, az aláírt, beszkennelt szolgáltatási szerződést is elküldheti az igenylesek@netlock.hu címre.
Amennyiben szolgáltatási szerződését kézzel írja alá, kérjük, hogy azt a személyigazolványán lévő aláírásával egyező módon tegye.

Lépjen kapcsolatba velünk

gyorsitott@netlock.hu
https://cdn.desk.com/
false
desk
Betöltés
másodperccel ezelőtt
egy perccel ezelőtt
perccel ezelőtt
egy órával ezelőtt
órával ezelőtt
egy nappal ezelőtt
nappal ezelőtt
névjegy
false
Érvénytelen karakter
/customer/hu/portal/articles/autocomplete