NetLock

Támogató központ

A tanúsíványmegújításról általában

Utoljára frissítve: Sep 21, 2018 01:36PM CEST
Amennyiben tanúsítványa érvényessége hamarosan lejár, lehetősége van annak megújítását kérni. Ebben az esetben a megújítandó tanúsítványban szereplő nyilvános kulccsal és alanyadatokkal új tanúsítványt bocsátunk ki az Ön részére.


Tanúsítványmegújításhoz, kérjük, jelentkezzen be ügyfélmenüjébe majd a Kiadott tanúsítványok menüpont alatt a megújítandó tanúsítvány adatlapján kattintson a Tanúsítvány megújítása gombra, ellenőrizze az adatok helyességét, majd adja meg a rendszer által kért további adatokat, és mentse el a Szolgáltatási Szerződését.

Megújítás legkorábban a tanúsítvány érvényességi idejének lejárta előtt 30 nappal igényelhető, melyről emailben tájékoztatjuk Ügyfeleinket a regisztráció során rögzített email címen. Annak érdekében, hogy a megújított tanúsítványt az eredeti érvényességének lejárata előtt kiadhassuk, a megújítási igénylést legkésőbb a lejárat előtt 14 munkanappal szükséges beadnia az ügyfélmenüjében. A megújított tanúsítványt – ha a szükséges feltételek teljesülnek – az aktuális tanúsítvány lejáratát megelőző 2-10 munkanappal fogjuk kibocsátani annak érdekében, hogy Ön a szükséges rendszerátállítást, tanúsítványfeltöltést stb. időben elvégezhesse. A tanúsítványok többször is megújíthatók, de a NETLOCK jogosult a megújítási igények elutasítására.

Megújításról további információt a szabályzatainkban talál.

Lépjen kapcsolatba velünk

gyorsitott@netlock.hu
https://cdn.desk.com/
false
desk
Betöltés
másodperccel ezelőtt
egy perccel ezelőtt
perccel ezelőtt
egy órával ezelőtt
órával ezelőtt
egy nappal ezelőtt
nappal ezelőtt
névjegy
false
Érvénytelen karakter
/customer/hu/portal/articles/autocomplete