NetLock

Támogató központ

Tájékoztató az archiválászolgáltatásról

Utoljára frissítve: Dec 03, 2017 08:38PM CET
A NETLOCK minősített archiválásszolgáltatása keretében elektronikusan aláírt vagy bélyegzett és időbélyeggel ellátott dokumentumok hosszú távú megőrzését biztosítja, fenntartva a befogadott dokumentum és aláírásának vagy bélyegzőjének hosszú távú érvényességét.

A NETLOCK a dokumentum befogadásakor ellenőrzi a dokumentum hitelességét, majd beszerzi és a dokumentumhoz kapcsolja az érvényesség hosszútávú fenntartásához szükséges adatokat. Az így létrehozott érvényességi láncon végül minősített időbélyeget helyez el, majd az állományt több helyszínen és eszközön is biztonságosan tárolja, a befogadást pedig e-mailben visszaigazolja az Ügyfél részére.

Az archivált állományokat az Ügyfél által a feltöltéskor megadott ideig őrizzük, kivéve, ha a szolgáltatási szerződés előbb megszűnik. Ebben az esetben a dokumentumokat és az érvényességi láncokat töröljük a rendszerünkből.

A megőrzési idő alatt a NETLOCK a befogadott dokumentumokat védi a jogosulatlan hozzáférés, módosítás, törlés vagy megsemmisítés ellen és biztosítja a jogosultak hozzáférését.

Lépjen kapcsolatba velünk

gyorsitott@netlock.hu
https://cdn.desk.com/
false
desk
Betöltés
másodperccel ezelőtt
egy perccel ezelőtt
perccel ezelőtt
egy órával ezelőtt
órával ezelőtt
egy nappal ezelőtt
nappal ezelőtt
névjegy
false
Érvénytelen karakter
/customer/hu/portal/articles/autocomplete